COMPLEET NIEUWE INDOOR LED-VERLICHTING VANAF OKTOBER DIT JAAR

Daphné en Dirk

Daphné en Dirk

Langs deze weg willen wij jullie met trots mededelen dat vanaf oktober a.s een totaal vernieuwde LED-verlichting in gebruik genomen gaat worden op alle 4 onze gravel indoorvelden.

Normaal gezien zullen wij eind september op zijn laatst in een kleine week alle terreinen onder handen laten nemen, zodat er vanaf oktober bij de start van het winterseizoen al gespeeld kan worden op alle 4 de indoorvelden met de laatste nieuwe LED-white light technologie.

Dit betekent automatisch meer LUX(E), alle terreinen voortaan zelfde lichtsterkte en kwaliteit, meer spelplezier en uiteraard betere balwisselingen daardoor…….Dit alles tegen een verminderde terreinprijs in vergelijking met vorig jaar.

Dirk de Vries, 0475-243785, 051-220303 info@tcroeselare.be