26 tennislessen voor dummies

lecon-30Om het niveau van onze competitie op te tillen starten we hier binnenkort met 26 gratis tennislessen, iedere speeldag één foto. Niet dat we Dirk (onze nieuwe uitbater) competitie willen aandoen. Het is een totaal andere aanpak, geïnspireerd op de aanpak van de “Leçons” van Aubade, de fabrikant van dat ander soort sportkledij. We gebruiken ook één foto … een van u, speler uit onze competitie. En we vermelden kort, of wat u goed doet, of waarom u er een zootje van maakt. Met in het achterhoofd … een beeld zegt meer dan 100 woorden.

We zijn eerlijk … onze foto’s zullen niet zo boeiend zijn als die van  Aubade, maar u zal er wel beter door tennissen. Hopen wij.

Een gedachte over “26 tennislessen voor dummies

  1. Pascal - captain ploeg C

    Hopelijk zullen Daphné en Dirk niet besparen op de verwarming bij koude avonden !!

Reacties zijn gesloten.