Het nieuwe seizoen Tennisbeker MVP 2015-2016 begint op 7 oktober a.s.

FOTO-100017049

Ons nieuw seizoen start op woensdag 7 oktober 2015 en eindigt op woensdag 13 april 2016. Dit  seizoen telt 26 speeldagen. We zijn met 27 vaste spelers (er zijn 3 duo’s met spelers die elk 1/2 beurt spelen).

Slechts 1 speler van vorig jaar heeft zijn vaste plaats opgegeven met name onze goede vriend Luc Lauwers. Bedankt Luc om al die jaren met ons te spelen. Maar je bent niet helemaal weg, gezien je nog steeds wilt invallen bij de reserven. Thankx!

Een van onze ex-spelers komt evenwel na een revalidatiejaar terug op onze brique pilée: Christophe, de sympathieke uitbater van de Bellis. We zijn blij om je terug te zien Christophe.

IMG_2114

De speelkalender voor het nieuwe seizoen vindt u terug op de betreffende webpagina. Informeer tijdig uw kapitein als u niet kunt spelen.