Gratis tennisles 01 voor dummies.

GOODGoed:

Uitnemend tennis begint vanaf de start. Onderstaande speler komt verzorgd op het terrein. ZIjn professionele outfit maakt indruk op de tegenspeler. Broussebroekje tot op de knie. Het USA embleem op het truitje wijst op een internationale carriere. De rode armband steekt bloederig af tegenover het zelfzeker blauw van de raket. De met Dash gewassen sokjes en kraag zijn witter dan wit. Onbevlekt talent. Deze speler toont dat hij klaar is voor de strijd.

FOTO-100016974

BAD
Minder goed:

Het flashy geel wijst op een intense behoefte aan aandacht. Kan deze speler met zijn gedachten bij de match blijven? Of wordt hij gemakkelijk afgeleid? De knielapjes wijzen op vergane sportglorie. Dit kan de tegenstrever hoop geven. Kleine foutjes … maar te vermijden.