Komt davis cup in 2016 naar TC Roeselare?

Uw reporter was vorige zondag de gelukkige genodigde van zijn bankske BNP Paribas op de Davis Cup in Gent. Het was een sportieve namiddag vol volk, ambiance en een merkwaardig slot. Eerst een natte receptie om op te warmen, vervolgens een schitterend potje tennis en tot slot een nog nattere après-tennis om af te koelen. Ambiance alom:  roodwitzwarte krullenbollen,  blauwe britten,  getoeter en geblaas, zottekotgedoe, kortom beter dan in Wimbledon want er was zelfs een prinses, pardon koningin,  in de tribune. Ikke ben, tijdens den après, in gesprek gerold met een zwitser, die steevast beweerde dat hij het kon regelen dat de Davis Cup volgend jaar in TC Roeselare zou gespeeld worden. (Alleen, er moest iets onder tafel …). seppe was de naam geloof ik, seppe blatter of iets in die aard… was vroeger een voetballiefhebber maar heeft nu zijn hart verloren aan het tennis. Ikke,  oeps, welgezind en fier naar huis, .  2 topcompetities in onze tennisclub … beker mvp en davis cup!  Ik heb mijn vriend seppe 10€ voorschot gegeven.

Een gedachte over “Komt davis cup in 2016 naar TC Roeselare?

  1. PB, captain ploeg C

    Is het verhaal van Seppe BLATTER waar of niet waar ? Is in ieder geval aannemelijk als men vaststelt dat ook een andere belangrijk – of moet ik zeggen “een verrijkt” – persoon uit de voetbalwereld zich engageert in de tenniswereld als co-commentator voor de VRT !!

Reacties zijn gesloten.