Hier zijn ze dan … de foto’s van ons uniek kampioenenfeest!

zgroepsfoto-feest-2016-bewerkt

Het is lang wachten geweest maar uw reporter heeft uw geduld op de proef gesteld tot het begin van het huidig seizoen om u goesting te doen krijgen naar het volgende feest. Neem maar uw tijd … er zijn een hele reeks foto’s en stuk voor stuk zijn ze de moeite waard, met dank aan onze beide fotografen van dienst hieronder.

En voor zij die er niet bij waren …  ongelooflijk maar toch waar. De kapiteins hadden als totale verrassing een uniek optreden gepland van een wereldvermaarde groep (bekend tot in China). Rechtstreeks overgevlogen van uit Yesterdayland zorgde deze band voor een tomeloze ambiance. Beleef ze hier weer,  the two & only … The Eddy Wally Brothers. En zorg dat je er volgend jaar bij bent.

_mma4343

Klik op de blauwe link hieronder om het volledig foto album te zien.
Diashow Beker MVP
Het paswoord is BEKERMVP   (in hoofdletters).

Klik op het pijltje in de rechterhoek van de site om de foto’s in een diashow te zien.
Je kan de foto’s van uw keuze ook downloaden (in hoge resolutie).