Uitslag speeldag 10

3 Pt  Ploeg A Jacques
3 Pt  Ploeg B Cyriel
1 Pt  Ploeg C Pascal
2 Pt  Ploeg D Eddy

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uw reporter had vorige week een beetje geknoeid met de klassementstabel op deze site  maar onze aandachtige deurwaarder Cyriel had het opgemerkt. Cyriel beschikt immers over een hele batterij toegewijde secretaresses die alles nauwgezet controleren. Met rode kaken, een hele batterij excuses en een bak Kerstpalm heb ik alle verdachtmakingen kunnen afwimpelen. Ondertussen heb ik het euvel rechtgezet. Bij een volgende poging zal ik voortaan eerst de secretaresses onder handen nemen.

 

Voor de goede orde: zie hieronder de huidige stand van het klassement op 2 speeldagen van het einde van de eerste helft van onze competitie.

1°  27 Pt  Ploeg C Pascal
2°  26 Pt  Ploeg B Cyriel
3°  18 Pt  Ploeg A Jacques
4°  16 Pt  Ploeg D Eddy