De nieuwe ploegen voor het seizoen 2017-2018

Voor het nieuwe seizoen werden de rollen omgekeerd. Niet de spelers werden geloot maar de kapiteins! Eerst hebben de kapiteins (streng maar rechtvaardig) 4 evenwichtige ploegen van 5 spelers samengesteld. Elke speler werd aan een intensief onderzoek onderworpen: gewicht, buikomvang, spiermassa, snelheid en techniek werd gedetailleerd in kaart gebracht. Daarnaast ook gedrag, naarstigheid en wellevendheid voor en tijdens de kamp. En als laatste zijn sociale vaardigheid … draagt hij substantieel en spiritueel bij aan de gezelligheid aan den toog na de wedstrijd. Na lang beraad werd door de kapiteins op papier een fysiek en atletisch evenwicht bereikt. Dit uitzonderlijk werkstuk werd voorgelegd aan onze uitbater Dirk die met zijn ongezouten Hollandse directheid oordeelde: “Goed werk jongens! Ik kan niet voorspellen wie dit jaar kampioen wordt.” Gestreeld door dit compliment hebben we hem uitgenodigd om de loting uit te voeren welke kapitein welke ploeg toegewezen zou krijgen. Zo gevraagd, zo geschied. Hieronder leest u het resultaat.  Mag ik u mijn mening ventileren. Ploeg D wordt de nieuwe kampioen. De ploegen