Michèle Sioen mag pronken met de titel Manager van het Jaar.

Haar vader was een enthousiast lid van onze tennisclub († 2009).Hij was het die in 1960 startte met een eerste coatinglijn. Hij bouwde samen met zijn vrouw Jacqueline Zoete het textielbedrijf uit tot een wereldgroep met vestigingen in 14 landen. Michèle Sioen profileerde zich als de dauphin en nam na de dood van haar vader de leiding in handen van het snel groeiende bedrijf dat doorheen de jaren is geëvolueerd tot een heuse multinational (56 vestigingen in 23 landen). Naar aanleiding van de schitterende award voor zijn dochter haalde uw reporter nog even een archief foto boven water met bekende tennismakkers uit die tijd. Jacky Sioen staat op de eerste rij uiterst rechts met de zwarte trui en zonnebril. De 3de op diezelfde rij met de witte V-trui is een ander bekend clublid. Tussen die twee illustere clubleden een onbekende snotneus.

FOTO-100016675

Sioen-Mi-759x500

Michèle Sioen – Manager van het Jaar 2017