Kapitein Jacques geeft de fakkel door.

KAP JACNa jarenlang de rol van kapitein op zich genomen te hebben geeft Jacques de fakkel door aan de jongere generatie. Steven Vandecandelaere zal in zijn voetsporen treden om u te vervangen als kapitein.

Jacques, wij uw collega’s kapiteins, weten welke rotjob dit onbetaald kapiteinschap  is. Voortdurend strategisch denken, people manager spelen, streng maar rechtvaardig zijn, kalenders uit- en in mekaar knutselen, spelers coachen, troosten, trakteren, uitschelden en toch winstpremies uitkeren.

Geen zinnig mens die kiest voor zo’n hondenstiel. En dat hebt jij al die jaren vol gehouden zonder zagen of klagen. U genoot intens van de pintjes tijdens onze vergaderingen. Desalniettemin faalde elke poging om u om te kopen.  Zelfs met een Brugse Zot lukte het niet.

Jacques, God Zij Dank, verlaat je onze Beker MVP niet maar blijf je met ons meespelen. Het zal ons een eer zijn om tegen u verder te strijden op de brique-pilée

Uw ex-collega kapiteins Cyriel, Pascal, Eddy en onze nieuwe leerling-kapitein Steven danken u in naam van al onze spelers.