Volgende woensdag geen BekerMVP wegens Dubbelmasters.

1677665-1024x1024DUBBELMASTERS 8-14 OKTOBER @ TCR

Volgende week valt onze tennisclub de eer te beurt om de dubbelmasters van het gewest West-Vlaanderen te mogen organiseren. In alle reeksen dubbel dames, dubbel heren en dubbel gemengd komen de beste duo’s van het zomerseizoen  tezamen om te strijden om de algehele titel in hun betreffende reeks.

Dat betekent dat onze BekerMVP competitie volgende week woensdag plaats moet ruimen voor deze Masters. Wellicht is het slim om deze dubbelmasters eens te gaan bekijken. Die mannen (en vrouwen) zitten vol rare (vuile) trucks. Mogelijks kunnen wij, van de bekermvp, ook nog bijleren, alhoewel… we zijn (hmm)  hoogstaand dubbelspel gewoon in onze eigen competitie.  Maar je weet nooit. Wellicht zijn er ook voor onze kapiteins goeie transfers te regelen tegen de winterstop.

Dus allen daarheen volgende week!