Het nieuwe klassement maakt de kloof tussen de ploegen nog groter

2018-11-05_22-17-43

Het nieuwe klassement Dubbel Heren werd vandaag gepubliceerd op de site van Tennis Vlaanderen. Deze nieuwe punten heeft uw reporter in de  ploegentabel ingebracht. Een eerste vaststelling: bij 16 spelers werden de punten verlaagd van 5 naar 3. Ploeg A is de enige ploeg die meer punten totaliseert: +7 (dit door de stijging van het aantal punten van hun topspeler JP). De andere ploegen incasseren respectievelijk de volgende verliespunten B -4pt  C -15p  D -10p.

De 4 kapiteins zijn van plan om eerstdaags, in een geheime en alcohol arme locatie, te sleutelen aan een paar reglementen om een en ander bij te sturen. Onder meer bij Mogi Bayat, Dejan Veljkovic,  en scheidsrechter Bart Vertenten werd (betalend) advies ingewonnen. U hoort nog van ons bestier…