Donderdagavond 17 jan 2019 Bekermvp nieuwjaarsevent in KOERS

Koers01

Jawel, we organiseren volgend jaar opnieuw een gezellig nieuwjaarsevent. En deze keer in KOERS “Het museum van de wielersport”.  Op donderdagavond 17 januari hebben we het museum gereserveerd exclusief voor de deelnemers van de Bekermvp en hun partners, inclusief een gids de het bezoek nog boeiender maakt met mooie (fiets-)verhalen. Het totaal vernieuwde fietsmuseum in de erfgoedsite Het Arsenaal is een pareltje … en veel meer dan alleen maar een verzameling van oude fietsen.

Tennissers zijn sportliefhebbers. Velen onder ons houden van en praktiseren ook de wielersport in al zijn diverse vormen. We houden van koers. Koers is… Ja, wat is koers nu eigenlijk?  Want koers is méér dan alleen maar Competitie. KOERS is ook Cultuur, Wetenschap, Oorlog, Kermis, Toewijding, Emotie én Commerce. Tussendoor word je getroffen door een regenboog aan kleuren en objecten. Als klap op de vuurpijl bundelt KOERS een reeks onvergetelijke wielermomenten in één knappe compilatiefilm. Wie de museumzolder van KOERS heeft bezocht, kan maar één ding concluderen: koers is… de mooiste sport die er bestaat (na tennis natuurlijk)!

En na het museumbezoek drinken en eten we allemaal samen op het nieuwe jaar in de gezellige ambiance van het KOERSkaffee.

Dus noteer alvast met rode stip in uw agenda: donderdagavond 17 januari 2019 ga ik (en mijn partner) naar KOERS en HET KOERSKAFFEE.

Goesting naar nog meer goesting? Neem alvast een kijkje op de website van KOERS:   https://koersmuseum.be/nl

Meer info (hoe inschrijven, tijdstip, kostprijs) volgt in de komende weken!
Uw kapiteins Cyriel, Pascal, Eddy en Steven.

koerscaffee

Marc Carlisle en Sharon Ramboer serveren in het KOERSkaffee drankjes en maaltijden in een ongedwongen koerssfeer.