Ons nieuw winterseizoen Tennisbeker MVP start op woensdagavond 2 oktober 2019.

De kapiteins zijn immers na 2 (alcoholarme) vergaderingen binnen één maand eensgezind tot een verdeling gekomen van 20 fulltime spelers en 8 halftimers tot 4 gelijkwaardige ploegen (zij overtreffen hierbij de politiekers in snelheid en daadkracht die onze regeringen moeten vormen!). Bij de evaluatie van elke speler werd er rekening gehouden met zijn leeftijd, talent, ervaring, balgevoel, buikomtrek, gewicht en zijn sportief en gezellig gedrag aan de bar na de match. Traditiegetrouw werd er vervolgens door loting aan elke kapitein een ploeg toegewezen.  Witte rook uit de schouw. Habemus ploegen! Dit werd verder gearroseerd met 4 tournée générales op kosten van benjamin kapitein Steven. Het resultaat van dit conclaaf kan u beoordelen in het hier navolgend bericht of onze website www.bekermvp.com .