Wie schrijft die blijft … !

Deze website staat open voor de pennenlikkers onder onze tennissers. Uw reporter doet een warme oproep aan allen die zich geroepen voelen om hier hun gekrabbel te publiceren.

T’is nie moeileik, t’is gemakkeleik …
U neme een letterklopper of een schrijfstok, een wit onbesproken blad, een vel roos vloeipapier alsook een gom. U vingert of kladdert daar al uw intiemste roerselen op, uw vreugdes, uw frustraties, uw gedichten, uw grappen en grollen, uw foto’s … Deetee fouten zijn niet toegestaan. U laad de tekst dus best nalezen in bed door uw partner. Vervolgens maildt u de titel, tekst en foto’s door naar uw reporter, die ze op deze site plaatsd.

Let wel … uw literair of fotografisch kunstwerk wordt onderworpen aan een uiterst strenge censuur! Uw leesvoer moet proper, grappig en nuttig blijven en in Nederlands, Algemeen Beschaafd West-Vlaams geschreven zijn. Anders mag je nog wel schrijven … maar hier niet blijven.

De beste inzendingen zullen worden ingezonden voor de Libris Literatuur Prijs waarvan de winnaar 50.000 euro ontvangt. . Deze winnaar mag tevens zijn inzending signeren op ons volgende kampioenenviering mits hij alle kosten van het feest betaald.