Beste Bekermvp vrienden … noteer vrijdagavond 3 april in uw agenda: gezellig samen, veel leute en plezier, goed en betaalbaar eten, kampioenen in de bloemen en s’anderendaags opstaan met een flinke kater!

Onze competitie is nog lang niet gedaan en welke ploeg dit jaar kampioen wordt kan nog alle kanten uit. Een ding is zeker … we vieren samen op vrijdagavond 3 april e.k.

Voor dit samenzijn moeten we echter afscheid nemen van onze vertrouwde locatie Molendries waar we altijd goed werden ontvangen, waarvoor onze dank. De directie van Dienstencentrum Gidts heeft evenwel beslist dat zij het restaurant ’s avonds niet meer wensen open te houden (ook niet voor groepen).

Geen paniek … we hebben een toffe horecazaak gevonden die wordt uitgebaat door een jonge dynamische uitbater. Michael, zoon van de vroegere uitbaters, gooide het over een andere boeg. De tearoom maakte plaats voor een gezellig restaurant met een mooie kaart. Een mooi geprijsde menu, lekkere wijn, vlotte bediening, … dit alles zorgt er voor dat dit een plaats is die je moet bezoeken en waar je zeker terug komt. Bovendien hoef je niet te zoeken naar een geschikte parkeerplaats (en dat is ook meegenomen).

Het restaurant is op vrijdagavond 3 april volledig voorbehouden voor onze groep wat dus ruimte laat voor een aantal ludieke evaluaties van het voorbije seizoen.

De prijs voor aperitief met hapjes, voorgerecht, hoofdgerecht met aangepaste wijnen, dessert en koffie all-in bedraagt (net zoals vorig jaar) 50€ per persoon. (Het volledige menu posten we in een latere e-mail).

En wie moe gefeest is kan nog altijd blijven slapen in hun hotel…

U komt toch ook!

Restaurant D’Hofstee – Hotel Ter Zuidhoek
Claeyssensstraat 13 8800 Beveren
info@hofstee.be https://www.hofstee.be/