De ploeg van Jacques is de kampioen

Ploeg A van Jacques stond al na enkele speeldagen aan de leiding. Maar de laatste weken kwamen de ploegen van Pascal en Cyriel gevaarlijk dreigen. Maar de mannen van Jacques hielden stand. Ze werden de verdiende kampioen van dit winterseizoen. Cyriel zijn ploeg wipte op de laatste speeldag met een half punt meer dan Ploeg C naar de tweede plaats op het podium. Ploeg D (kap. Eddy) miste sedert nieuwjaar zijn sterspeler Danny (die een half seizoen niet kon meespelen wegens een kwetsuur) en werd eervol 4de in de stand.

Eindstand van deze competitie:

  1. Ploeg A 62,0 p (Kap. Jacques)
  2. Ploeg B 58,0 p  (Kap. Cyriel)
  3. Ploeg C 57,5 p  (Kap. Pascal)
  4. Ploeg D 42.5 p  (Kap. Eddy)

Proficiat aan Jacques, Michel, Philippe, Jan, Luc, Fernand en Ronny. Vrijdagavond vieren we de goede afloop van dit seizoen.