Het lot heeft de nieuwe ploegen samengesteld.

wp_20160920_16_50_54_pro

Het traditionele kwartet van onze kapiteins is gisteren bijeengekomen om de ploegen voor het komende winterseizoen 2016-2017 op te maken.Dit had dit jaar heel wat voeten in de aarde met als grootste uitdaging het vinden van een geschikte herberg om onze grote dorst bij dit moeilijke werk op tijd en stond te kunnen lessen. De rolluiken van de bar van onze geliefde tennisclub bleven omlaag. Zodoende zijn we met onze lotto-machine uitgeweken naar het terras  van het Rhodesgoed in Kachtem. Het weer was goed. Onze dorst was groot.

Als naar goede gewoonte viel aan onze oudste kapitein Cyriel de eer te beurt om als eerste een loteling te trekken. Cyriel trok er niet naast … 2 x prijs … 1/2 Denis en 1/2 Igor.Vervolgens was Jacques aan de beurt … weeral een Storie! … Philip! … pure broederliefde. Aan Pascal nu … stilte … hij nipt aan zijn glas en trekt … pardoes er op … den Michel. Eddy mag als laatste aan de beurt van de eerste ronde  … zit er nog kwaliteit in de trommel? … hij trekt met bevende hand en pint … den Marc! … een schone atleet voor wie de Mont Ventoux niet meer is dan een Kemmelbergske. Alle kapiteins tevreden … garçon!! … nog ne keer hetzelfde.

En zo gingen we nog uren door. Voor het resultaat kan u terecht onder de rubriek De Ploegen.